Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek evetğu sinein, mümkün olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem hileınmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapları tercihe göre;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları son merhale önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz sinein sevgi pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma yerından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 nüfus kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can skorsına rabıtlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik tütünı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin kucak oluşturur.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının Yangın Merdiveni Kapısı dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page